Ferratum Business

Som företag inom finas och ekonomi så har Ferratum som långivare nått mycket långt under årens lopp. Idag är de en stor långivare till massor av människor över hela Europa. Deras vision är att bli den ledande mobilbanken för alla, vilket är ett fantastiskt koncept. Hur som helst har Ferratum sedan starten 2005 expanderat kraftigt, vilket tyder på att de är ett tydligt och bra val för alla de som vill eller behöver låna pengar snabbt. Idag har Ferratum över 500 anställda och har serverat sina tjänster till över 2 miljoner nöjda kunder sedan 2005. Hos Ferratum kan du låna pengar på ett flertal olika sätt vilket sträcker sig från snabblån till Ferratum Kredit och Ferratum Micro.

Snabblån hos Ferratum

Ett snabblån kommer att vara precis det som namnet talar om. Du kan helt enkelt låna pengar snabbt och utan att för många frågor ställs rörande vad du ska använda pengarna till. För att du ska kunna få ett snabblån hos Ferratum måste du vara 21 år eller mer, samt vara ägare av ett bankkonto och kunna uppvisa en fast registrerad bostadsadress. Efter detta tas en kreditkontroll. Ferratum har valt att använda sig av Creditsafe istället för UC, vilket kan ge fördelar för de som tidigare har många kontroller hos UC. Snabblån Hos Ferratum kan tas på beloppen mellan 500 kronor upp till 15000 kronor. Återbetalningstiden på dessa ligger på mellan 1 månad upp till 12 månader. Den ränta du får på ditt snabblån kan variera beroende på hur stort ditt lån är.

Ferratum Kredit

Som sagt så finns det olika sätt att låna pengar hos Ferratum. Ett av de populäraste sätten är Ferratum Kredit. Här kommer denna långivare att fungera precis som en bank. Du kommer att få en kredit på ett visst belopp kopplat till ditt bankkonto. Efter detta väljer du själv hur mycket du ska utnyttja varje månad av den kredit du har. Här kan du som har fyllt 21 år samt har ett arbete med en regelbunden inkomst och saknar betalningsanmärkningar få upp till 25000 kronor i kredit hos Ferratum. Kostnaden för denna kredit är en årsränta på 200%, vilket betyder att du som har utnyttjat 1000 kronor av din kredit under hela året, totalt kommer att betala 3000 kronor.

Ferratum Micro

Ferratum Micro är det som oftast går under många namn. Här kallar en del detta för smslån, andra för snabblån medan en del säger mikrolån. Hur som helst kommer den riktiga benämningen hos ferratum vara mikrolån. Här handlar det om ett litet lån som kan tas snabb och utan krångel. Återbetalningstiden oavsett belopp är alltid 30 dagar. Detta lån kan tas på belopp mellan 500 kronor upp till 4000 kronor. Detta i intervaller om 500 kronor. Precis som med övriga lån hos Ferratum gäller det att vara 21 år fyllda. När du ansöker om detta lån finns det dock en viss flexibilitet, som gör att du som även har en betalningsanmärkning kan ha chansen att få ditt lån beviljat hos Ferratum. Läs mera om flexibla och smarta lån hos Ferratum.