Froda företagslån

När du läser överskriften så kanske du undrar varför Froda benämns som ett val för små företag. Varför i herrans namn är det inte ett val för stora företag? Ja, svaret på den frågan är enkel. För det första brukar stora företag vara inarbetade under många år och ha en buffert för eventuella händelser och expansion. Det andra svaret är att de många gånger har det lättare att få ett lån med hjälp av bra bankkontakter, samt att de oftast har tid att vänta på beviljande av detta. När du är småföretagare kan det vara svårt att finna en bank som vill ge dig ett lån, utan att du behöver svara på en massa frågor. Ibland är det också så att du inte kan vänta den tid det tar för banken, utan behöver dina pengar snabbt.

I det fallet kommer Froda Företagslån att finnas. Froda är en seriös långivare som genom företagslån har lånat ut över 250 miljoner till småföretagare. Detta är då något som har hjälpt dessa att kunna utföra en snabb affär eller en förestående expansion. Jo, visst kommer du att betala lite mera än på banken, men detta kan det dock vara värt. Du vill ju inte vara den som går miste om en lyckad affär när det finns någon som kan hjälpa dig med de pengar du har behovet av. Froda Företagslån är också en av de som beviljar företagslån snabbt online som kan ge dig det största lånet.

Låna mellan 10000 upp till 1000000 hos Froda

Som småföretagare kommer du att kunna ta ett företagslån på mellan 10000 kronor upp till hela 1 miljon kronor genom Froda Företagslån. Detta är unikt med tanke på den snabbhet som ett lån hos Froda kan beviljas med. Hur som helst finns det naturligtvis kravet på dig som låntagare att ditt företag står i god dager, och att det finns en stabil omsättning som gör det möjligt att betala tillbaka det lån du beviljas. Återbetalningstiden för ett företagslån hos Froda är på mellan 4-12 månader. Här kommer det inte att finnas några dolda avgifter, utan lånat betalas tillbaka med föreskriven ränta samt en lånekostnad på en fast avgift.

Så fungerar ett företagslån hos Froda

Det första du som vill ta ett företagslån hos Froda måste göra är att ansöka om detta online. Här beskriver du hur mycket du vill låna samt din e-postadress. Efter detta får du ett mail och att besvara detta tar cirka 3 minuter. Här ser de inte mycket till bokslut eller affärsplan vid bedömningen, utan använder sig istället av en digital analys av företagets försäljning och omsättning. Detta genom att du i ett andra steg identifierar dig med ditt Bank-ID

Efter beviljat lån kommer du att behöva godkänna detta med samma Bank-ID för att pengarna ska betalas ut. Pengarna betalas ut redan nästa dag och du har det kapital ditt företag behöver för att lyckas med sina affärer. Här kommer du sedan att betala tillbaka detta med ett fast mindre belopp per dag, vilket gör det lättare för ditt företag än stora tunga månadsfakturor. Dina och företagets personliga och känsliga uppgifter krypteras alltid med 256-bitars kryptering hos Froda.